Kirli Sepeti

Başrollerinde Ayça Bingöl ve Ceren Moray'ın yer aldığı Kirli Sepeti dizisi; İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alacak.

8 Eylül’de dönecek Kirli Sepeti dizisi için 5 flaş isimle görüşülüyor
Kirli Sepeti Hayriye mutluluktan uçarken yere mi çakılacak? Kirli Sepeti Murat ve Medine aşkı canlanıyor! Levent kıskanıyor mu?
Final kararı alınmıştı! Kirli Sepeti dizisiyle ilgili flaş gelişme Hayriye ile Yavuz evlenecek mi? Kirli Sepeti yeni bölümde neler yaşandı? Kirli Sepeti'nde video ortaya çıktı! Herkes gerçekleri öğrendi! Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti dizisine geri dönüyor Kirli Sepeti dizisi Yasemin'e ne oldu? Yasemin'i bu hale kim getirdi? Kirli Sepeti'nde Medine ve Murat için mutlu son mu yaşanacak? Kirli Sepeti dizisine taze kan! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu Kirli Sepeti Medine için kan döküldü! Murat şok oldu Hayriye ve Medine'den Songül'e sitem! Songül'ün amacı ne? Kirli Sepeti son bölüm özeti! Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı geldi Kirli Sepeti dizisine taze kan! Genç oyuncu kadroya dahil oldu Kirli Sepeti dizisine taze kan! Furkan Palalı kadroya dahil oldu Oyuncu Cansu Tosun gala tarzı ile çok konuşulacak... Kirli Sepeti dizisinde neler yaşandı? Medine ve Murat sevgili mi oldu? Kirli Sepeti 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak!