Levent Tüzemen

Gazeteci, spor yazarı ve televizyon yorumcusu. İzmir doğumlu. Bir dönem Altay spor takımında futbol oynadı. Spor yazarlığına 1978 yılında Ege Express gazetesinde başladı. Ardından Yeni Asır, Sabah, Fotomaç gibi gazetelerde çalıştı. Spor yazarlığı yanı sıra Kanal A, Atv gibi kanallarda, iki sene Bizim Stadyum isimli programda yorumcu olarak yer almıştır.

Günümüzde Sabah ve FotoMaç gazetelerinde spor yazarı ve A Spor ekranlarında spor yorumcusu olarak çalışmalarını sürdüren Levent Tüzemen sıkı bir Galatasaray taraftarı ve kulübün kongre üyesidir.

Okan Buruk'a çok ağır sözler: "Berkan Kutlu fantezisi G.Saray'ı yaktı"
Levent Tüzemen: Erden Timur tekrar geri döndürülmelidir Dursun Özbek'ten Galatasaray'ı uçuracak müjde
Olay yaratan açıklama: "Bir daha Hakim Ziyech'i ilk 11'de başlatma" Dursun Özbek sessizliğini bozdu! Ali Koç'la görüşme talebi oldu mu? Wilfried Zaha hakkında maç sonrası çok ağır sözler "Elenme Okan Buruk'a yazar! Kerem'in ölüsü bile Zaha'dan çok iş yapar" "Galatasaray Fernando Muslera ile sözleşme uzattı" “Wilfried Zaha Galatasaray’ın düzenini bozuyor! Takım oyuncusu değil!" "Alper Gezeravcı uzaydan gördü, bizim hakemler penaltıyı göremedi" Dursun Özbek'ten taraftara transfer müjdesi! Kriz iddialarına yanıt Mauro Icardi’nin sakatlığının sebebi ortaya çıktı Galatasaray'dan ayrılacak 4 ismi resmen açıkladı "Zaha'yı kimse sevmiyor, ödenen paraya yazık! Gönderin şunu" "Samet'e penaltı çalamayanlar Nelsson'a çalabiliyor" "Okan Buruk inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyor" Galatasaray'ın yeni yıldızlarına ağır eleştiri! 'Artık yeter" Levent Tüzemen'in Fred iddiası sonrası canlı yayında gerginlik!