Murat Başoğlu

Murat Başoğlu, Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamı. Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla tanınan Başoğlu, çeşitli programlarda sunuculuk yanında oyunculuk ve mankenlik de yaptı. Reklamcılık yanında ve tasarım ürünler üzerine şirketini işletmektedir.

Yeğeniyle teknede yakalanmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaştı!
Murat Başoğlu yeğeniyle yaşadığı "yasak aşk" hakkında konuştu: Cehalet her yerde! Yeğeniyle uygunsuz görüntüleri gündem olan Murat Başoğlu'ndan yeni skandal
Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'ndan kötü haber Yeğeniyle teknede görüntülenen Murat Başoğlu darp edildi! "Seni burada istemiyoruz!" Yeğeniyle uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı! Murat Başoğlu aylar sonra görüntülendi! Murat Başoğlu ve sevgilisini komşular istemedi! Issız bir yerde... Murat Başoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! deneme Murat Başoğlu yine teknede! Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş aşk yaşıyor! Murat Başoğlu'nun yeğeni eşinden boşandı! Murat Başoğlu davasında yeni gelişme! Murat Başoğlu'nun 7 yıl hapsi isteniyor! Murat Başoğlu o isimler için harekete geçti! Murat Başoğlu'na meydan okudular! Murat Başoğlu'ndan Beyaz TV'ye silahlı baskın! Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti? Murat Başoğlu: Yeğenim benden 150 bin dolar istedi Murat Başoğlu: Ben intihar edecek bir şey yapmadım Murat Başoğlu intihar iddiasına ne dedi? Murat Başoğlu intihar mı etti? Murat Başoğlu intihar mı etti? Neden intihar etti? Murat Başoğlu intihar girişiminde bulundu! "Murat Başoğlu ve Mustafa Ceceli gibi..." Murat Başoğlu ve Hande Bermek'in keyfi yerinde! Ebru Polat o paylaşıma çıldırdı: Allah kahretsin! Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım! Murat Başoğlu ile yeğenini beraat de kurtaramadı! Murat Başoğlu bu haberle yıkılacak!