Narin Güran

Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşında bir kız çocuğudur. 21 Ağustos 2024 tarihinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla birlikte Türkiye genelinde dikkat çeken bir vakaya konu olmuştur. Kuran kursuna gitmek üzere evden ayrılan Narin’den o tarihten bu yana haber alınamamaktadır. Narin’in kaybolması, geniş çaplı arama ve soruşturma çalışmaları başlatılmasına neden olmuş, bu süreçte ailesi ve yakın çevresi de incelemeye alınmıştır.

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülmektedir. İlk olarak Narin’in ağabeyi şüpheli olarak gözaltına alınmış ancak yapılan incelemelerin ardından serbest bırakılmıştır. Son gelişmelerde ise, Narin’in amcası Salim Güran gözaltına alınmıştır. Amcanın aracında bulunan DNA örneklerinin, Narin’in kaybolduğu gün giydiği kıyafetlerdeki DNA örnekleriyle eşleşmesi, soruşturmanın seyrini değiştirmiştir.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma...
Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu? Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Nevzat Bahtiyar'ın evine baskın!
Türkiye Narin ve Sıla'nın acısını yaşarken, fenomen dizide şok sahne! Tuba Ünsal, Narin Güran için ağladı Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! NARİN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın şüpheli olmayan tek aile üyesinden kritik karar! Narin kaybolduktan sonra eve 2 kez gittiği öğrenildi! Narin ve Sıla bebekten sonra bir acı haber de Konya'dan! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin'in annesi haftalar önce itiraf etmiş! Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran soruşturması derinleşiyor! İşte gözaltına alınan isimler! cinayetin kara kutusu anne Yüksel Güran Çocuk kitabı ile Narin'in ölümü arasında garip benzerlikler NARİN BULUNMASIN DİYE EKİPLERİ YANILTMIŞLAR Muhtar Salim Güran korunmaya alındı! Narin Güran babası Arif Güran konuştu! Erdoğan'dan Narin açıklaması: O kişilere çok sert tepki gösterdi! Narin'in annesi Yüksel Güran'ın diş ölçüsü alınacak Ser verip sır vermeyen Güranlar çapraz soru eğitimi mi aldı? Narin’in ayağının neden koptuğu belli oldu! Narin cinayetinde tutuklu olan amcanın son ifadesi ortaya çıktı! Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü!