Victor Osimhen

Victor James Osimhen, Serie A kulübü Napoli ve Nijerya milli takımında forvet olarak oynayan Nijeryalı profesyonel futbolcudur. Dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Osimhen, elit bitiriciliği, hızı, gücü ve atletizmiyle tanınıyor.

Batuhan Karadeniz: "Mauro Icardi'den daha iyisi! Osimhen'i oynatırım"
Volkan Demirel'den geceye damga vuran Victor Osimhen sözleri Osimhen'den, Icardi ve Batshuayi sözleri: Efsanevi ve ölümcül...
Galatasaray FC 25'e damga vurdu! Rakiplerine büyük üstünlük kurdu Galatasaray Victor Osimhen'in maske satışından rekor gelir bekliyor İtalya'nın gol kralları Süper Lig'de mücadele edecek İşte yeni Galatasaray'ın ilk 11'i! Okan Buruk üçlü sisteme dönüyor Victor Osimhen'den, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran mesaj! Galatasaray, Victor Osimhen'i resmen açıkladı! OSİMHEN'İN FORMA NUMARASI BELLİ OLDU Galatasaray Victor Osimhen'den 40 milyon euro kazanacak! Büyük olay... Galatasaray taraftarı, havalimanında Victor Osimhen'i bekliyor! Galatasaray, Victor Osimhen'i resmen KAP'a bildirdi! Dünya basını Galatasaray'ın Victor Osimhen'le anlaşmasını konuşuyor! Toroğlu'nun Osimhen yorumu Galatasaraylıları çok kızdıracak! Galatasaray, Ismail Jakobs transferini resmen açıkladı! Mourinho'nun, Osimhen için söyledikleri sosyal medyayı yıktı geçti! Galatasaray'da sezonun bombası: Victor Osimhen bu gece geliyor!