Wanda Nara

2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelse de Wanda Nara, iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle uluslararası basının ilgisini çekerek popülerlik kazandı. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

İcardi'nin eşi Wanda Nara'dan olay yaratacak aldatma açıklaması...
Icardi şampiyonluk kutlamasına eşi ve menajeri Wanda Nara ile katıldı! Süper Kupa finalinin ardından Wanda Nara'dan olay paylaşım!
Mauro Icardi'nin yeni saçı sosyal medyada olay oldu Mauro Icardi'nin moralsizliğinin sebebi belli oldu Wanda yeni mesleği için Icardi formasını giyip kamera karşısına geçti! Wanda Nara gözyaşlarına boğuldu: Sen burada olmadığın için böyle oldu Mauro Icardi'nin eşi bağımlı çıktı! Onsuz yapamıyor... Wanda Nara'nın davet şıklığı! Takipçilerinden tam not aldı Wanda Nara kötü haberi duyurdu! Binlerce mesaj aldı Icardi'nin baldızı İstanbul'a geldi: Başörtüyü taktı! Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı görenler tanıyamadı! Yeni tarzı olay oldu Wanda Nara'nın yıllar içerisindeki inanılmaz değişimi gündem oldu! Wanda Nara İstanbul turunda! Esnaf ile eğlenceli anlar Wanda Nara: Icardi futbolu bırakmak istedi Galatasaray'da tüm planlar alt üst olabilir Wanda Nara'dan sağlık durumu açıklaması! Icardi'nin eşi Wanda Nara için korkutan iddia: Hastalığı... Wanda Nara ve kızı Isabella'dan "Aşkın Olayım" performansı Wanda Nara'dan kafaları karıştıran Icardi açıklaması! Ayrılıyor mu? Simge Sağın'dan, Mauro Icardi sorusuna yanıt Icardi yeni aşkını buldu! G.Saray'ın yengesi ''nefesleri kesiyor'' Galatasaray'ın yıldızına şok! Icardi pazarlığa oturdu Wanda Nara'nın Icardi'den elde edeceği gelir servet değerinde! Bir Icardi skandalı daha! ''Evden kovuldu'' Wanda Nara, Mauro Icardi'yi evden kovdu Galatasaray'dan açıklama! Icardi ülkesine döndü Türkiye Kupası maçında Wanda Nara sürprizi! Wanda Nara sessizliğini bozdu: O mesajları asla... Icardi sosyal medyada viral oldu: "Ne kaybettiğini gör Wanda Nara"