Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı, Guinness Dünya Rekorları'na girdi! 38 ülke gezdi ama aklı Türkiye'de kaldı

KAYBI HALEN ATLATABİLMİŞ DEĞİL

Aslına bakılırsa Savannah önceki aylarda birkaç kez daha hastalanıp iyileşmişti ama Turcich ciddi bir şey olabileceğini hiç düşünmemişti.

"Böbrekleri iflas etmişti. Yapabilecekleri hiçbir şey yoktu. Savannah'yı uyutmak zorunda kaldılar" diyen Turcich, köpeğinin kaybını halen atlatamadığını belirtti ve ekledi:

"Hâlâ biraz suçluluk duyuyorum. İlk bir ay çok kötü durumdaydım. Bir bakıma Savannah hayattaki en iyi arkadaşımdı. Benim dışımda yaşadıklarımı yaşayan tek canlı oydu. Acımın çoğunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Birlikte çok fazla zaman geçirdik ve çok fazla şey atlattık."

Yolculukları sırasında Savannah'yı kötü havalardan, tuhaf yerlerden koruduğunu ama nihayetinde bunu yapamadığını kabul etmek zorunda kaldığını söyleyen Turcich, "Ama 9 yıllık harika bir hayatı oldu. Bunun için minnettarım" dedi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz!