Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı, Guinness Dünya Rekorları'na girdi! 38 ülke gezdi ama aklı Türkiye'de kaldı

"SAVANNAH OLMASAYDI BU KADAR EĞLENCELİ OLMAZDI"

Yanında geceleri bekçilik yapan bir köpek olmasının yolculuğu sırasında kendisini daha güvenli hissettirdiğini söyleyen Turcich, "Savannah olmasaydı seyahatimi bitiremeyebilirdim. Bitirsem de bu kadar güzel olmazdı, bu kadar eğlenceli olmazdı. Bu kadar çok an yaşayamazdım. Yürüyüşümüzün temel taşı kesinlikle oydu. Bugünden geriye baktığımda böyle bir şeyi onsuz yaptığımı bile hayal edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yolculuğu sırasında yaşadıklarına dair anılarını "The World Walk" isimli kitabında toplayan Turcich, eylülde raflarla buluşan kitabın yazım sürecinin kendisi için bir katarsis olduğunu söyledi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!