Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı, Guinness Dünya Rekorları'na girdi! 38 ülke gezdi ama aklı Türkiye'de kaldı

AVRUPA'DAN ASYA'YA YÜRÜYEREK GEÇTİ

"15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü yürüyerek geçmesine izin verilen ilk kişi" olarak da tarihe geçen Turcich, Gürcistan üzerinden Azerbaycan'a yürüdü. Pandeminin başlaması nedeniyle Turcich, 6 ayını burada geçirmek zorunda kaldı.

Turcich'in buradan sonraki hedefi Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Moğolistan'dan sonra son durağı olan Avustralya'ya uçmaktı. Ancak Avustralya ve Moğolistan'ın seyahatlere iki yıl boyunca açılmaması bu planı değiştirdi. Turcich, Kırgızistan'ı yürüdükten sonra uçakla ABD'nin Seattle şehrine döndü ve New Jersey'deki evine doğru yürüyüşe geçti.

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Köpeğiyle birlikte yürüyerek dünyayı dolaştı! Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı!