Korkunç itiraf: İsrail'in katiller sürüsüne ABD'nin komando birlikleri katıldı!

New York Times'ın haberine göre, Hamas'ın elindeki rehineler ile Siyasi Büro Şefi Yahya Sinvar'ın bulunması için İsrail'e gizlice gönderilen Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ait komandoları, Gazze'de İsrail birliklerine katıldı.

İsrail, 379 gündür Gazze'de ölüm saçarak sivil, çocuk, kadın demeden sivillere bomba yağdıran katil İsrail ordusunun en büyük destekçisi olan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından dünya gündemini sarsacak bir itiraf geldi.

Hem maddi hem siyasi desteğini İsrail'in arkasından tüm soykırıma rağmen çekmeyen ABD'nin sahada da askeri olarak rol aldığı ortaya çıktı.

ABD KOMANDOLARI GİZLİCE İSRAİL'E GÖNDERİLDİ

New York Times'ın haberine göre, 7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırısından hemen sonra ABD, rehinelerin kurtarılması konusunda danışmanlık yapmaları için komandoları gizli olarak İsrail'e gönderdi.

Ortak Özel Harekat birliği oluşturulurken bu birliğe bir kısmı İsrail'de, bir kısmı da CIA karargahında bulunan istihbarat subayları katıldı.

ABD KOMANDOLARI İSRAİL BİRLİKLERİNE KATILDI

Bu birlik İsrail'de ve CIA merkezinde bulunan Amerikan istihbarat analistleri düzenli olarak bilgi alışverişinde bulunuyorlardı.

New York Times'a konuşan yetkililer, ABD komandolarından oluşan bu birlik, Gazze'de İsrail askerlerine katıldı.

Öte yandan ABD komandoları ve özel unsurları, Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki İngiliz üslerinden İsrail'e taşındığı da ortaya çıktı.

ABD yetkililer daha önce de, İsrail'in Yahya Sinvar'a düzenlediği saldırıda parmağımız yok demişti.

İsrail'in İran'a saldırı hazırlıkları Tahran'a mı sızdırıldı? Yılmaz Özdil Yenidoğan Çetesi'yle: Unuttuğu o fotoğrafı ortaya çıktı! Bir ilimizde PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı!
Sonraki Haber