Kötü Kan dizisi: Gerilim ve aile bağlarının karmaşası! Yeni bölümde neler yaşandı?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kötü Kan dizisi, izleyicileri hem heyecan dolu bir dünyaya sürüklüyor hem de aile bağlarının karmaşıklığını gözler önüne seriyor. Dizinin merkezinde, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan bir eski polis memuru olan Kartal bulunuyor.

Kötü Kan, gece kulübü güvenlik müdürü olarak çalışan Kartal'ın, bir yandan tehlikeli bir mafya grubuyla mücadele ederken, bir yandan da yıllar sonra yanına gelen çocuklarına baba olmaya çalışmasını anlatıyor. Geçmişte yaptığı hatalar ve yaşadığı zorluklar, Kartal'ı karmaşık bir duruma sokuyor. Hem suç dünyasının tehditleriyle hem de aile sorumluluklarıyla başa çıkmaya çalışan Kartal'ın mücadelesi, diziye heyecan katıyor. 

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı