Kötü Kan dizisi: Gerilim ve aile bağlarının karmaşası! Yeni bölümde neler yaşandı?

KÖTÜ KAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kötü Kan dizisinin nerede çekildiğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin çekim yeri İstanbul'un çeşitli semtleri olarak söyleniyor. Dizinin sevenleri tarafından dizinin Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş'ta çekildiği belirtildi. Dizide Kulüp 7 adıyla anılan gece kulübünün gerçek ismi ve çekimlerin yapıldığı mekan henüz açıklanmadı.

KÖTÜ KAN OYUNCULARI KİMLER?

Kötü Kan dizisinin oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler arasında Ertan Saban (Kartal) ve Damla Sönmez (Nazan) yer alıyor. Diğer önemli oyuncular arasında Hüseyin Avni Danyal (Fevzi Kaya), Levent Ülgen (Burhan Karaoğlu), Savaş Özdemir (Metin) ve Zafer Algöz (Muzaffer) bulunuyor. Dizi, eski bir polis memuru olan Kartal'ın tehlikeli bir mafya grubuyla karşı karşıya kalması ve aile bağlarını yeniden kurma çabasını konu alıyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı