KPSS lisans cevap anahtarı PDF indir! 2022 KPSS lisans sınavı soru ve cevapları

2022 KPSS Lisans sınavı 2 oturum şeklinde düzenleniyor. Daha öncesinde iptal edilen KPSS sınavında adaylar bir kez daha ter döküyor. Sınavın hemen ardından ise KPSS cevap anahtarı merak ediliyor. Peki, 2022 KPSS soru ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

KPSS 2022 Lisans sınavı (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri), 18 Eylül Pazar gününde gerçekleştiriliyor. Toplam 2 oturum şeklinde düzenlenen sınavlarda ter döken adaylar ise KPSS cevap anahtarını sorguluyor. Memur olmanın hayali kuran yüz binlerce vatandaş, KPSS soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını heyecanla bekliyor.

31 Temmuz 2022 tarihinde yapılan ancak sınavda sorulan bazı soruların bir yayınevinin soru kitapçığında yer alan sorularla benzerlik göstermesi nedeniyle iptal edilen 2022 KPSS Lisans sınavı 18 Eylül Pazar gününde 2 oturum halinde gerçekleştirildi.

2022 KPSS Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS sınav soruları ve cevaplarının ÖSYM tarafından erişime açılacağı tarih henüz netlik kazanmadı. KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarının ÖSYM tarafından sınavdan birkaç saat sonra ya da bir gün sonra yayımlanması beklenmektedir.

ÖSYM sınav takvimine göre 18 Eylül'de gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavı sonuçları, 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak.

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber