Kredi kartlarında son 3 ayın en sert düşüşü

Uygun limit: Eğer kart harcamalarınızda ölçüyü kaçırıyorsanız, limitiniz de en üst tutardan belirlenmişse bankadan bunun düşülmesini talep edin.

Öncelik ihtiyaç: Geliriniz borçlarınızı kapatmaya yeterli olsa da harcamalarda önceliğiniz temel ihtiyaçlar olsun. İsteklerinizi finansal sağlığınız oluşana kadar erteleyin.

Borcu zamanında kapatın: Kredi kartı borcunuzun asgarisini ya da tamamını ödeyemediğinizde öncelikle borcunuza kredi kartı geç ödeme faizi uygulanmaya başlar. Kredi kartı borcunun geç ödenmesi durumunda, asgari ödeme tutarına kadar olan kısmı için aylık yüzde 4.55 gecikme faizi, dönem borcunun asgari ödeme tutarı dışında kalan kısmı için aylık yüzde 4.25 akdi faiz (alışveriş faizi) uygulanıyor. Nakit çekim faizi ise yüzde 5.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor!