Kredi notunun iki derece birden artacak beklentisi borsayı yeniden ralliye sokuyor

Bayram sonrası ‘Türkiye’nin gri listeden çıkışına ilişkin gelişmelerin’, ‘uygulanan ekonomi programına ilişkin güvenin artmaya devam etmesinin’ ve ‘küresel faizlerin ileride gerileyebileceği beklentilerinin’ BIST 100’ün gelecek 3-6 aylık dönemdeki yukarı trendini destekleyeceği öngörüsünde bulunan Demirtaş, şöyle dedi:

“Hisse senetlerinde topyekün yükselişlerden ziyade sektörler ve hisseler bazında rotasyon şeklinde hareketler olacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte enflasyon muhasebesi kaynaklı şirket kârları baskı altında kalsa da gerileyen ülke risk primi, TL’de istikrarın sağlanması ve yeniden ‘doğrudan yatırımcı’ ilgisinin artmaya başlaması, borsadaki muhtemel ralliyi destekleyecek unsurlar olacaktır.”

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?