Küçükçekmece'de çöken binanın enkazı altında son kişi de yaralı olarak kurtarıldı!

İstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü. İstanbul Valisi Davut Gül, olay yerinden yaptığı açıklamada ''Bina kendiliğinden çöktü. 7 kişi yaralı olarak çıkartıldı, 2 kişi göçük altında.'' dedi. Ardından çöken binadan acı haber geldi. 1 kişi enkazdan ölü olarak çıkarıldı. Çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı. Son olarak enkaz altındaki son kişinin de yaralı olarak çıkarıldığı açıklandı.

İstanbul'da Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi ile Geçit Sokağı'nın kesişim noktasındaki 3 katlı bir apartman henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Enkaz altında kalanlar olduğunun belirtilmesi üzerine arama kurtarma çalışması başlatan ekiplerin, enkazdaki bir kişiyle iletişim kurduğu öğrenildi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!