Her derde deva kudret narının faydaları nelerdir?

Kavun, salatalık ve kabakların yakın bir akrabası olan kudret narı hem Asya mutfağında hem de bitkisel tıpta oldukça sık kullanılmaktadır. Demir, magnezyum, potasyum, çinko ve manganez gibi mineraller ile bol miktarda C vitamini ayrıca niasin (vitamin B-3), pantotenik asit (vitamin B-5), piridoksin (vitamin B-6) gibi küçük miktarda B kompleksi vitaminleri içerdiğinden vitamin ve mineraller açısından zengindir. İşte bu mucize meyvenin faydaları...

Diyabet Tedavisinde Kullanılır ve Kan Şekerini Düzenler

Kudret narı, tip 2 diyabetli hastalarda kan şekeri düzeylerini düşürmek için alternatif bir tedavi olarak kullanılır. Alternatif tıpta, diyabetin yönetilmesine destek açısından en güçlü ve popüler meyvedir.

Şeker hastaları için meyve suyu: Malzemeler: Salatalık, yeşil elma, kudret narı, kereviz, ½ yeşil dolmalık biber. Tüm bu malzemeleri smoothie blender’ından geçirin ve taze olarak için.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!