Kül Masalı yeni bölümde Arat Özge'yi ikna edebilecek mi? Arat'ın sırrı ne?

Kül Masalı yeni bölüm ekranlara geldi. Jale'nin Arat'ın doğum gününde ortaya çıkarak herkesi şok ettiği sahne çok konuşuldu. Kül Masalı bu akşam ki bölümde başka neler yaşanacak? Arat'ın kızı ortadan kayboluyor. Jale ve Özge'nin hesaplaşması izleyenleri mest etti. İşte yeni bölümde dikkt çeken o sahneler...

Süreyya, Özge'yi aile geçmişlerine ait bir kozla tehdit etti. Özge, evliliğini ve kardeşi Behiye'yi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Cemil'in hamlesi bölüme damga vurdu. Jale'nin ölümünü araştıran Cemil, olanları açığa kavuşturmak için büyük bir hamle yaptı.

ARAT İTİRAF ETTİ

Jale'nin mezarının boş olduğunu öğrenen Özge, Arat'tan bir açıklama istedi. Arat, Jale'nin ölümü hakkında ilk ve son kez konuşarak meseleyi kapatmaya çalıştı.  Özge ve Arat, geçmişin sırlarını ve hayaletlerini geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya karar verdi.

JALE GERİ DÖNDÜ

Fakat iki ay sonra Arat'ın doğum günü davetinde Jale'nin birdenbire ortaya çıkması, köşkteki tüm dengeleri alt üst etti. Jale'nin sırlarla dolu gizemli dönüşü, başta Arat ve Özge olmak üzere herkesin hayatını derinden sarsacak olaylar zinciri tetikledi.

Jale'nin dönüşünün ardından neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Vatansız elebaşının cenaze töreninde dikkat çeken detay! Okula tabanca getirip arkadaşını öldürdü "Cemaatimizi devlet düşmanı yaptın, utanmıyor musun?" Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Saha Expo Savunma & Havacılık Fuarı'na ziyaretçi kısıtlaması Dünyanın en iyi statları açıklandı: Fenerbahçe Türkiye'nin zirvesinde