Kuruluş Osman 41. son bölüm izle!

ATV canlı yayın Kuruluş Osman 41. bölüm izle! Kuruluş Osman 41. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde ATV'de olacak. 6 Ocak Salı akşamı Osman Bey'in amcaı Dündar Bey'i iple boğma sahnesinin damga vuracağı Kuruluş Osman 41. bölüm tek parça BLU TV ekranlarında da izlenebilecek.

Kuruluş Osman 41. bölüm izle linki merak ediliyor. ATV ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Kuruluş Osman 41. bölüm tek parça ATV canlı yayın ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Osman Bey'in amcaı Dündar Bey'i iple boğma sahnesi izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Peki, yeni bölümde neler olacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM ÖZETİ!

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey'den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır. Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüşüyle güçlenen Nikola ise İstanbul'dan gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.

KURULUŞ OSMAN 41. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Kuruluş Osman 42. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle