Kusursuz kaşların püf noktalası ne? Yüzünüzdeki boşluk nasıl kapanacak?

Kaşlar, yüzümüzün en önemli ifadelerinden biridir. Doğru şekilde şekillendirilmiş kaşlar, yüzümüzün güzelliğini ve çekiciliğini ön plana çıkarabilir. Peki, kusursuz kaşlara sahip olmak için illa ki microblading gibi uygulamalara mı ihtiyacımız var?

Evde, basit adımlarla kaşlarınızı kendiniz de şekillendirebilir ve kusursuz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Peki, yüze uygun kaş şekli nasıl belirlenir? Kaşlarınız sizi genç ve sağlıklı gösteriyor mu?

1. Doğru Kaş Şeklini Belirleyin: Yüz şeklinize en uygun kaş şeklini belirlemek için altın oran yöntemini kullanabilirsiniz. Kalemi burnunuzun kenarına yerleştirin ve dikey olarak kaşınızın başlangıç noktasını işaretleyin. Ardından kalemi hafifçe açılandırın ve kaşınızın kemeri için noktayı belirleyin. Son olarak kalemi yatay olarak yerleştirin ve kaşınızın bitiş noktasını işaretleyin.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!