Kuzey Işıkları dünyanın dört bir yanında eşsiz manzaralara sahne oldu! İstanbul ve Trabzon'dan da görüntüler geldi

Son 19 yılın en büyük Güneş patlaması meydana geldi. Güneş'te yaşanan patlama sonrası dünyanın birçok yerinde ve Türkiye'nin İstanbul ve Trabzon şehirlerinde Kuzey Işıkları görüldü. Kuzey ışıklarının görüldüğü ülkelerde eşsiz manzaralar ortaya çıktı. İşte Türkiye ve Kuzey Yarımküre'deki çeşitli ülkelerden gelen görüntüler...

ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Güneş yüzeyindeki patlamalar, 'Jeomanyetik Fırtına'ya neden oldu. 

NOAA ve ABD Uzay Hava Durumu Tahmin Merkezi'nin açıklamalarında, "Şiddetli (G4) bir jeomanyetik fırtınanın muhtemelen günün ilerleyen saatlerinde meydana gelmesi ve hafta sonu devam etmesi kuvvetle muhtemeldir" ifadesine yer verildi.

Bilim insanları, 2005'te Güneş yüzeyinde meydana gelen şiddetli jeomanyetik fırtınayı hatırlatarak, bunların nadir görüldüğünü vurguladı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?