Kuzey Kore, Güney Kore'ye içi dışkı dolu balonlar gönderdi!

"BALONLARI GÖREN İHBAR ETSİN"

Ordu, Kuzey Kore'ye ait olduğuna inanılan tanımlanamayan nesnelerin, iki Kore'yi ayıran askerden arındırılmış bölgenin yakınında tespit edildiğini söyledi. İnsanlara bu kişilerin yanına gitmemeleri ve gördüklerini askere veya polise bildirmeleri yönünde çağrıda bulunuldu.

ORDU BALONLARI İNCELEYECEK

Nesneleri incelemek ve toplamak için ordunun patlayıcı mühimmat birimi ile kimyasal ve biyolojik savaş müdahale ekibi görevlendirildi.


JCS tarafından yaılan açıklamada, "Kuzey Kore'nin bu eylemleri açıkça uluslararası hukuku ihlal ediyor ve halkımızın güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyor. Kuzey Kore'yi bu insanlık dışı ve kaba eylemleri derhal durdurması konusunda sert bir şekilde uyarıyoruz" ifadelerine yer verildi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı