Lale Onuk kimdir? Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?

Lale Onuk kimdir? TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. Acun Ilıcalı, iletişim ödülünü kazanan takımın sevdiği 3 kişiyle canlı yayında konuşacağını açıkladı. Oyunu kazanan Gönüllüler olurken, Berkan sevgilisi Lale Onuk'la konuşurken göz yaşlarına hakim olamıyor. Canlı yayının ardından izleyiciler Lale Onuk kimdir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne?...

Lale Onuk kimdir? Survivor 2020'nin en başarılı yarışmacıları arasında yer alan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Lale Onuk için kimdir, kaç yaşında gibi soruların cevabı araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı, iletişim ödülünü kazanan takımın sevdiği 3 kişiyle canlı yayında konuşacağını açıkladı. Oyunu kazanan Gönüllüler olurken, Berkan sevgilisi Lale Onuk'la konuşurken göz yaşlarına hakim olamıyor. İşte Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

LALE ONUK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Lale Zuzanna Onuk İstanbul doğumludur. Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018'de 19. Numarada yarışmıştır.

Lale Onuk kimdir? Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk kaç yaşında?
1,80 boyunda olan Onuk şu anda 22 yaşındadır. Aynı zamanda tescilli bir güzel olan Onuk, yarışmada bulunan Berkan ile ilgili özlemini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirmeye devam ediyor.

Kültür Alanında Dev Atılımlar Trabzonspor'un rakibi Konyaspor! İlk 11'ler belli oldu Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un gelini güzelliğiyle büyüledi!
Sonraki Haber