Leipzig Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Almanya Bundesliga'da haftanın maçında Leipzig ile Bayern Münih takımları karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Leipzig Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Almanya Bundesliga’da haftanın maçında lider Bayern Münih deplasmanda Leipzig’e konuk oluyor. Üst üste 6 maçtır kazanan Bayern Münih müthiş bir çıkış içerisinde olan Leipzig takımından zorlu deplasmanda puan ya da puanlar almak istiyor.

Red Bull Arena’da 20 Ocak Cuma akşamında saat 22.30’da başlayacak olan Leipzig Bayern Münih maçı Bein Sports 4 ile Tivibu Spor 1 kanallarından canlı yayınlanacak.

Geride kalan 15 karşılaşmada 34 puan toplayan Bayern Münih zirvede yer alırken 28 puanlı Leipzig ise 3. durumda bulunuyor. İki takım arasında son olarak 30 Temmuz 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 5-3 kazanmıştı.

Stat: Red Bull Arena
Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma
Saat: 22.30
Yayın: Bein Sports 4, Tivibu Spor 1

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber