Levent ile Meryem arasında gerginlik sonrası özür! Kızıl Goncalar yeni bölümde neler yaşanacak?

Kızıl Goncalar dizisi FOX TV'nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Reytingleri yüksek dizi her sahnesi ile sosyal medyanın gündeminde. Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanıyor? İşte Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde yaşananlar...

Her pazartesi saat 20.00'de ekranlara gelen dizi FOX TV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alıyor. Yeni bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizi farklı hikayesi ile beğeni toluyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde Cüneyd ve Zeynep sahnelerini öne geçen bir sahne yaşandı. Levent ağrısı için Meryem'e tavsiye verdi. Meryem Levent'in çıkışı sebebi ile üzüldü. Bu çıkış sonrası pişman olan Levent tutumu sebebiyle pişman oldu ve Meryem'den özür diledi.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!