“Bu ağır yenilgi tamamen Okan Buruk’a yazar! Berkan Kutlu fantezisi Galatasaray’ı yaktı: Maç sabaha kadar oynansa hiçbir şey değişmezdi”

Süper Kupa maçında Beşiktaş’a 5-0 gibi ağır bir skorla kaybeden Galatasaray’da en çok eleştirilen isim teknik direktör Okan Buruk oldu. Duayen gazeteci Levent Tüzemen, Okan Buruk’u yerden yere vurdu. Özellikle Berkan Kutlu tercihi ve yapılan yapılmayan değişiklikler büyük eleştiri topladı.

OKAN BURUK'A ÇOK AĞIR BERKAN KUTLU ELEŞTİRİSİ!

Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım sahadan 5-0 gibi ağır bir skorla galip ayrılırken, eleştiri okları teknik direktör Okan Buruk’a yöneldi. Usta yorumcu Levent Tüzemen, Okan Buruk’u yerden yere vurdu.

İşte Levent Tüzemen’in Sabah gazetesindeki yazısı…

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum