Levent Tüzemen'in Fred iddiası sonrası canlı yayında gerginlik! Fenerbahçe'den konuyla ilgili açıklama geldi

Spor yorumcusu Levent Tüzemen'in bir Manchester United yöneticisinin “Fred’e 6-7 milyon Euro bekliyorduk, 15 gelince güle oynaya sattık.” dediği iddiası sonrası A Spor'un Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul'un canlı yayına bağlanmasıyla stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Spor yorumcusu Levent Tüzemen, A Spor canlı yayınında  bir Manchester United yöneticisinin “Fred’e 6-7 milyon Euro bekliyorduk, 15 gelince güle oynaya sattık.” dediği iddiasında bulundu.

Tüzemen'in canlı yayındaki Fred iddiaları sonrası Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul canlı yayına bağlandı.

Ahmet Selim Kul bu iddiaların doğru olmadığını dile getirince, Levent Tüzemen ile aralarsında sözlü bir tartışma başladı.

FENERBAHÇE KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Levent Tüzemen'in iddiaları sonrası Fenerbahçe kulübünden konuyla ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "Levent Tüzemen isimli şahıs futbolcumuz Fred ile ilgili asılsız iddialarda bulunmuştur." ifadeleri kullanıldı.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

"Bugün A Spor ekranlarında 'yorumcu' sıfatıyla yorumlar yapan Levent Tüzemen isimli şahıs futbolcumuz Fred ile ilgili asılsız iddialarda bulunmuştur.

Geçtiğimiz sezon üstlendiği kulüp savunucusu ve sözcüsü rolünü bu sezon da üzerine koyarak yalan ve algılarla sürdürmeye çalışan Levent Tüzemen, bugün katıldığı yayında da tamamen yalan olan algı oyunlarına devam etmiştir.

Canlı yayında milyonların gözü önünde meydana gelen bu olay, Türk spor medyasındaki bazı isimlerin üstlendikleri manipülatif rolün en açık göstergesidir.

Yayın sırasında, aynı kanalın bir başka yetkilisi tarafından açıkça ortaya konan gerçeklerle ilgili şahsın düştüğü acınası durumun ibretlik olduğunu vurguluyor;

Bu şahsın Kulübümüz ve değerleri hakkında konuşmaktan imtina etmesini beklediğimizi,

Zorunlu kalmadıkça Kulübümüz hakkında konuşmamasını,

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, sporcularının adlarını ağzına almadan önce bir değil birkaç kez düşünmesini ciddiyetle öneriyoruz."

20 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımladı! İşte o kararlar... İlk yüzer doğal gaz üretim platformumuz Çanakkale Boğazı'nı geçti... Ukrayna'dan Rusya'ya çok ağır darbe: Havaya uçurdular!
Sonraki Haber