Lüks araçlardan inip mütevazi araca binen Dilan Polat, ''Nereden nereye'' dedirtti

Kara para aklama, yasa dışı bahis ve vergi kaçırma suçlamasıyla kasım ayından bu yana tutuklu olan Dilan Polat önceki gün tahliye edildi. Cezaevinden çıkar çıkmaz eşi Engin Polat'ı ziyaret eden Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ı ziyaret etmeye giderken kullandığı araç sosyal medyada gündem oldu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklandıktan 288 gün sonra tahliye edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, ilk gecesini Çekmeköy'deki lüks villası yerine kardeşi Sıla Doğu'nun Sarıyer'deki boğaz manzaralı evinde geçirdi. İki çocuğunu yanından ayırmayan Dilan Polat, sabah ise ilk iş olarak eşi Engin Polat'ın tutuklu bulunduğu Çorlu Cezaevi'ne gitti.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?