Maç sonrası şok sözler sosyal medyada olay yarattı: “Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı! Aman herkes oynasın, herkesin gönlü olsun kafasından acilen çık Okan Hoca!”

Galatasaray’ın Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçip 3-3 berabere kaldığı maç sonrası ortalık karıştı. Maçta büyük bir rotasyona giden Okan Buruk’a tepkiler dinliyor. Ünlü gazeteci Levent Tüzemen, Okan Buruk’un tercihlerini yerden yere vurdu. Bu sözler sosyal medyada olay yarattı.

OKAN BURUK’UN FANTEZİSİ GALATASARAY’I YAKTI!

Süper Lig’in 7. hafta maçında Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Üst üste oynanan maçlar sonrası bu maçta büyük bir rotasyona giden teknik direktör Okan Buruk’a tepkiler dinmek bilmiyor. Son olarak gazeteci Levent Tüzemen’in Okan Buruk için söylediği sözler sosyal medyaya damga vurdu.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Marmara denizi 10 ay boyunca dinlendi! Büyük deprem kapıda mı? Serhat Akın için üst düzey Fenerbahçeli yöneticiden tehdit mesajı BİM'e ucuza Fissler muadili düdüklü tencere geliyor! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi