Maç sonu İsmail Kartal'a çok ağır sözler: "Bu hocayla olmaz lafları başladı! Başarısız olursan başka bir yerde çalışamazsın, balıkçı olursun haberin olsun"

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olduğu maç sonrası sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'a eleştiri yağmuru başladı. Gazeteci Serdar Ali Çelikler de hedefine İsmail Kartal'ı koydu. Serdar Ali Çelikler, canlı yayında çok ağır ifadeler kullandı.

SERDAR ALİ ÇELİKLER'DEN İSMAİL KARTAL'A ŞOK SÖZLER

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 5. hafa maçında Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olarak herkesi şok etti. Maç sonrası Vole YouTube kanalında açıklamalarda bulunan gazeteci Serdar Ali Çelikler, İsmail Kartal'ı hedef aldı. Serdar Ali Çelikler, Ali Koç'u harekete geçmeye çağırdı.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak