Maç sonu İsmail Kartal'a çok ağır sözler: "Bu hocayla olmaz lafları başladı! Başarısız olursan başka bir yerde çalışamazsın, balıkçı olursun haberin olsun"

Serdar Ali Çelikler:

Yemin ediyorum 3. golü amatör lig takımı yemez. İsmail Kartal anca ağlasın. Ayıp denen bir şey var. Kaç yaşında adamsınız. Ne kaybedeceksiniz? Yarın Fenerbahçe seni kovsa, nerede çalışacaksın? Esenler Erokspor’da belki. Belki o da. O zaman biraz cesur ol, korkma artık. Farklı bir şeyler yap. 4-4-2 oynayabilirsin mesela. Risk almaktan korkma. Bu senin son şansın. Fenerbahçe’de başarılı olursan Milli Takım’a kadar yolun açık, başarısız olursan iş bulamazsın daha. Balıkçılık yaparsın söyleyeyim ben sana. Elli kişiye haber salacaksın iş bulabilmek için, onlar bile kabul etmeyecek.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!