Maça saatler kala büyük şok: Süper Kupa maçı iptal tehlikesiyle karşı karşıya! Galatasaray resti çekti: Maça çıkmayız! Suudi Arabistan'da İstiklal Marşı krizi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi büyük bir kriz yaşanıyor. Suudi yetkililerin İstiklal Marşı'nın çalınmasına izin vermediği iddia edilirken, Atatürk pankarları, tişörtleri ve broşürlerin yetkililer tarafından engellendiği belirtildi. Bunun üzerine Galatasaray'ın maça çıkmama kararı alabileceği açıklandı.

SÜPER KUPA MAÇI İPTAL EDİLEBİLİR! MAÇA ÇIKMAMA RESTİ

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek Süper Kupa mücadelesi bu akşam 20.45'te Suudi Arabistan'da oynanacak. Ancak dev maça saatler kala büyük bir kriz meydana geldi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!