Manchester City Chelsea maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Bein Sports Haber şifresiz nasıl izlenir?

Manchester City Chelsea maçının canlı yayınlanacağı Bein Sports Haber şifresiz nasıl izlenir sorusu taraftarlardan tarafından merak edilmekte. Taraftarlar ayrıca Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City Chelsea maçı şifresiz mi sorusunu merak eder oldu.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın kaderini belirleyecek olan iki İngiliz takımı UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Chelsea karşılaşıyor. Daha önceden İstanbul’da oynanacağı açıklanan Şampiyonlar Ligi finalinin pandemi nedeniyle Portekiz’e alındığı duyurulmuştu.

Manchester City Chelsea Maçı Şifresiz Mi, Hangi Kanalda?

29 Mayıs 2021 Cumartesi akşamında saat 22.00’da başlayacak olan Manchester City Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi finali Bein Sports 1 ve Bein Sports Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City gruplardan çıktıktan sonra sırasıyla; son 16 turunda Mönchengladbach’ı, çeyrek finalde Borussia Dortmund’uve yarı finalde de PSG’yi eledi. Chelsea ise son 16 turunda Atletico Madrid’i, çeyrek finalde Porto’yu ve yarı finalde de Real Madrid’i devirmeyi başardı.

Bu sezon Premier Lig’de iki takım arasında oynanan maçlardan birini Manchester City deplasmanda 3-1 diğerini de Chelsea deplasmanda 2-1 kazanmasını bildi.

Manchester City Chelsea maçını şifresiz olarak Bein Sports Haber ve CBC Sport kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bein Sports Haber Türksat 4A Uydu Frekans Ayarları

Paket : Digiturk
Frekans : 10887
Polarisazyon : V (Dikey)
SR : (30000)
FEC : (5/6)

beIN SPORT 1 HD Kanalı 11675 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V – Dikey’dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 24444 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. beIN SPORT 1 HD kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Türksat uydusunda DIGITURK T37 paketinde bulunan beIN SPORT 1 HD kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

İşte Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde muhtemel rakipleri:

Bayern Münih
Manchester City
Inter
Sporting Lizbon
Real Madrid
Barcelona
Atletico Madrid
Manchester United
Ajax
RB Leipzig
Zenit
Sevilla

Bu takımlara, henüz sona ermeyen Premier Lig, Serie A, Fransa 1. Ligi Portekiz Süper Ligi'nin dereceye giren ekipleri de katılacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeye kalırsa iki maça çıkacak. Bu durumda Beşiktaş’ın rakipleri ise Dinamo Zagreb, Olympiakos, Kızılyıldız, Ludogorets, Malmö olacak.

İşte Semih Çelik tarafından katledilen İkbal'in son görüntüsü! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! Macron'un İsrail çağrısına Netanyahu'dan cevap: Ayıp!
Sonraki Haber