Marvel hayranlarına müjde verildi! Ben Affleck farklı bir rolle Marvel dünyasına adım atıyor!

Marvel kahramanlarına tanıdık bir isim geliyor! İlk kez Daredevil filminde görülen fakat devamında Marvel evreninde göremediğimiz yakışıklı oyuncu Ben Affleck, eğer anlaşırsa Marvel dünyasında boy gösterecek.

Marvel kahramanlarında önemli değişim yaşanıyor! James Gun’ın DC evrenindeki başarısı sonrası ilk dönemde rol alan pek çok isim DC dünyasından dışlanma tehdidi ile karşı karşıya kaldı! Ben Affleck, Jason Momoa, Dwayne Johnson ve Gal Gadot gibi isimlerin hangi yapımlarda rol alacağı merakla beklenirken Ben Affleck kararını Marvel’dan yana kullanmak üzere!

Sektöre yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Ben Affleck Marvel dünyasına giriş yapmaya hiç olmadığı kadar yakın! Daha önce Daredevil filminde boy gösteren fakat o dönemde sinematik evren planı yapmadığı için bir daha göremediğimiz 50 yaşındaki yakışıklı oyuncu kararını değiştirmişe benziyor!

İDDİALARA GÖRE BEN AFFLECK İÇİN ROL HAZIR!

Sektör kaynaklarına dayandırılan habere göre Ben Affleck, Marvel yetkilileri ile görüşe halinde. Anlaşma şansının yüksek olduğu ifade edilen bu görüşmede eğer başarılı olunursa, Ben Affleck’i Roxxon Energy şirketinin patronu Dario Agger rolü ile Marvel dünyasında görebileceğiz! Anlaşmaya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmese de Affleck ve Marvel hayranları, şimdiden Dario Agger rolünün hangi filmde karşılarına çıkacağını merakla bekliyor.

DARIO AGGER ROLÜNÜN ÖZELLİĞİ NE?

Ben Affleck’in canlandırması beklenen Dario Agger rolü, pek çok Marvel dizi ve filmlerinde gönderme aldı. Marvel hayranlarının bu rolü kimin alacağı ile birlikte hangi filmde ya da dizide bu karakterin karşılarına çıkacağına yönelik tartışmaları çeşitli platformlarda devam ediyor.

Roxxon şirketi, Marvel dünyasında kötü bir şöhrete sahip. Bu petrol devi pek çok kötülüğün arkasındaki isim ve Dario Agger, Minotaur ve Marvel kahramanlarının en önemli düşmanlarından birisi.

Marvel hayranları her ne kadar Ben Affleck gelişmesine sevinseler de daha önceki tahminlerinde Dario Agger rolü için Hanry Cavill isminde birleşmişlerdi. Sentry ile The Thunderbolts filinde bir araya gelmesi beklenen bu ismin yerine olası anlaşma durumunda 50 yaşına giren Affleck’i göreceğiz.

Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! Yer bilimci Naci Görür, Adana depremi sonrası üstüne basa basa uyardı! MasterChef Türkiye fragmanı yayınlandı! Haftanın kaptanı kim oldu?
Sonraki Haber