MASAK'tan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında olay yaratacak rapor! Servetleriyle ilgili sır perdesi aralandı! Çalışanı olmayan şirketler, milyonlarca liralık şaibeli işlemler... 'Bankacılık işlemleri askıya alınsın' talebi

Sahte olduğuna dair kuvvetli şüphe barındıran işlemlerin 200 milyon liradan fazla olduğu vurgulanırken, elde edilen hasılat nakit olarak çekilip, kendi şahsi hesapları ile Engin Polat'a ait şirkete nakit yatırılarak lüks araç ve gayrimenkul alımı gerçekleştirildi.
MASAK, bunun suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçunu oluşturabileceği değerlendirmesinde bulundu. MASAK'ın savcılığa gönderdiği raporda, Polat ve eşinin banka, kripto varlık ve elektronik para kuruluşları işlemlerinin askıya alınması değerlendirmesinde bulunuldu.

TCMB dolara müdahale etti Dolar tarihi rekorunu kırdı! İşte 26 Haziran 2024 güncel döviz kurları Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray defteri kapanıyor Dün değer kaybeden altın fiyatları, tekrar yükselişe geçti Memur maaşları temmuzda ne kadar zamlanacak? Bugün kimin maçı var? 26 Haziran 2024 maç programı!