MasterChef 17 Ekim 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Bireysel dokunulmazlık kimin? Eleme potasına kim girdi?

Bu akşam MasterChef, farklı bir konseptle izleyicilerin karşısına çıktı. Jüri üyeleri, yarışmacılardan iki ayrı masada bulunan ürünlerle yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. Bir masada lezzetli dana etleri, diğer masada ise taze kış sebzeleri yer aldı. MasterChef fragmanından detaylar ortaya çıktı. Peki, MasterChef'te eleme potasına kim girecek? Dokunulmazlığı kim kazandı? İşte geceden dikkat çeken detaylar...

Haftanın ikinci takım oyununda kimin öne çıkacağı merakla beklenirken, yarışmacılar, en lezzetli yemekleri hazırlamak için kıyasıya bir mücadele verdiler. Jürilere sunulacak olan yemeklerin tadımı, gerilimi artırdı ve izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği anlardan biri haline geldi.

17 Ekim Perşembe dokunulmazlık oyununun kazananı ise tüm bu rekabetin ardından belli oldu. MasterChef’te bu akşam yaşananlar, izleyicilere yine unutulmaz anlar yaşattı. Kazanan takımın kim olduğu ise programı izleyenler için merak konusu oldu! 

NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU Rojin'in Google aramaları sır perdesini araladı EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR... Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Bisikletiyle okuldan dönen çocuğu beton mikseri ezdi, aile perişan Doktor 7 aylık bebek için "Tüpünü çek yaşamaz zaten" dedi!