MasterChef başlıyor! MasterChef 2024 yayın tarihi açıklandı mı? MasterChef jüri koltuğunda kimler var?

Heyecanla beklenen MasterChef 2024, 14 Haziran Cuma günü TV8 ekranlarında ilk bölümüyle başlıyor! Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda yer aldığı yepyeni sezonda, birbirinden iddialı yarışmacılar mutfaktaki hünerlerini sergilemeye başladı.

Heyecanla beklenen fragmanın ardından, MasterChef'in yeni sezonunda da neler yaşanacağı merak konusu. Fragmanda, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda yer aldığı ve birbirinden iddialı yarışmacıların mutfaktaki hünerlerini sergilediği görülüyor.

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Heyecan ve çekişmenin dorukta olduğu MasterChef 2024'ün yeni bölümleri her Cuma akşamı 20:00'da TV8'de ekranlara gelecek.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Almanya uzatmalarda yıkıldı, İspanya yarı finale çıktı! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Türk asıllı lider Mesud Pezeşkiyan oldu