MasterChef haftanın ilk takım oyununu kim kazandı? Potaya giren ilk isim kim?

TV8 ekranlarının vazgeçilmezi MasterChef, yeni bölümüyle yine büyük bir merakla bekleniyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi deneyimli şeflerin jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, birbirinden yetenekli yarışmacılar, mutfakta kıyasıya mücadele ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yeni haftanın yeni takımları ile devam ediyor. Dünya mutfağı sokak lezzetlerinin yapılacağı bu gecede kazanan takım belli oldu mu? Peki, 27 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümde kimler potaya girdi?

Geçtiğimiz hafta Ümmühan'ın elenmesiyle büyük bir şok yaşayan izleyiciler, bu hafta kimin yarışmaya veda edeceğini merakla bekliyor. Mavi takım ve kırmızı takım arasındaki mücadele, her geçen gün daha da kızışırken, yarışmacılar, şeflerin yüksek beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Altın kendi rekorunu tazeledi! Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar TV reyting sonuçları: 22 Eylül Pazar! Beşiktaş pes etmedi, Immobile uzatmalarda 3 puanı getirdi!