MasterChef takım oyununu kim kazandı? 9 Ekim Çarşamba MasterChef'te bireysel dokunulmazlık kimin? 3. ve 4. eleme adayı kim?

MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu yeni bölümünde takımlar, mutfakta kıyasıya mücadele etti! Peki, bu hafta dokunulmazlığı kim kazanmayı başardı? Mavi Takım mı yoksa Kırmızı Takım mı üstün geldi? Şeflerin eleştirileri ve yarışmacıların gergin anları ekrana kilitliyor. 9 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde, mutfak savaşının kazananı belli oldu!

MasterChef Türkiye'nin 9 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde, takımlar birbirinden lezzetli yemekler hazırladı. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacıların performanslarını yakından takip etti. Peki, bu haftaki takım oyununu kim kazandı? Mavi Takım mı yoksa Kırmızı Takım mı dokunulmazlığı elde etti? 

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Müşterilere kebap yerine kalp, pekmez yerine zehir yedirmişler! Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı 'İntikam alacağım' dedi ve sonra ölüm saçtı: İşte İncellerin alfası... Peruğunu çıkarıp meme kanserine dikkat çekti