MasterChef yeni bölümde şeflerden yarışmacılara unutulmaz gece...

MasterChef'te bu akşam mutfak savaşları bambaşka bir boyuta taşınıyor! Danilo Şef'in risotto ustalığı, Somer Şef'in etteki sihirli dokunuşları ve Mehmet Şef'in balık konusunda verdiği altın değerindeki ipuçları ile yarışmacılar, MasterClass'ta gerçek bir sınavdan geçiyor. Bireysel olarak mücadele eden yarışmacılar, şeflerin yüksek beklentilerini karşılamak için tüm yeteneklerini ortaya koyacak. Peki, bu akşamın sonunda ödülün sahibi olacak isim kim olacak?

MasterChef Türkiye'de mutfak savaşları kızışıyor! Bu akşam, şeflerin özel dersinde yarışmacılar adeta ateşte dövülüyor. 10 dakikada hem bonfileyi tam kıvamında pişirmek hem de risottoyu kusursuzlaştırmak kolay değil! Peki, bu zorlu mücadeleden galip çıkacak isim kim olacak? MasterClass'ın gizemli ödülü kimin olacak?

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?