MasterChef'te heyecan dorukta! Yedekten ana kadroya dahil olan isim kim oldu?

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef yeni bölümünde yedeklerden bir yarışmacı ana kadroya dahil olacak 3. isim olacak. Mehmet, Danilo ve Somer Şef yarışmacıları zorlu tariflerle tezgah başında terletmeye devam ediyor.

Birbirinden zorlu tariflerin yapıldığı MasterChef'te önlük yarışı sürüyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımdan Ayşe ve Alper eleme potasına giden isimler olmuştu. Yeni bölümde ise yedek yarışmacılar, ana kadroya 3. yarışmacı olarak girebilmek için tezgah başına geçecek. Şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda bir yarışmacı önlüğün sahibi olacak. Peki, "MasterChef kim kazandı? 23 Ağustos MasterChef ana kadroya yedeklerden kim girdi?" İşte MasterChef son bölümde yaşanan gelişmeler...

ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!