MasterChef'ten elenen Ayşe'nin başına talih kuşu kondu! Peki, yeni görevi ne?

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Ayşe Ekiz, programa veda etmesine rağmen mutfağa olan tutkusundan vazgeçmiyor.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ayşe Ekiz'i belediyenin gastronomi birimine davet etti. Ekiz'in bu yeni göreviyle, hem kendi kariyerine hem de Afyonkarahisar'ın lezzetlerinin tanıtımına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ayşe Ekiz, yarışmadan elenmesine rağmen mutfak dünyasından kopmadı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın sürpriz davetiyle Ayşe Ekiz, belediyenin gastronomi biriminde görev almaya hazırlanıyor. Köksal, yaptığı açıklamada, Ayşe Ekiz'in deneyim ve yeteneklerinin Afyonkarahisar'ın lezzetlerinin dünya çapında tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Ayşe Ekiz ise bu teklifi büyük bir heyecanla karşıladığını ve yeni görevinde en iyi şekilde çalışacağını ifade etti.

MasterChef'te Klasik İskandinav Mutfağı lezzetleri yapılacak! Süleymancılar 2,6 milyar TL gömdü: İşte yeni merkezleri! 9 Ekim 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı!
Sonraki Haber