Masumlar Apartmanı 15. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 15. bölüm full izlemek isteyenler bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizi öncesi araştırmalara başladı. Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı dizinin son bölüm 22 Aralık Salı akşamı TRT 1'de izlenebilecek.

Masumlar Apartmanı izleyenleri, dizinin bu akşam ekrana gelen 15. bölümü ile heyecanlı anlar yaşadı. Ezgi Mola'nın başrolünü Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu ile paylaştığı dizinin son bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Peki Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir. Bu, Naci’ye daha da bilenmesini sağlar. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.

İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelem Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimize eklenecektir.

MASUMLAR APARTMANI 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle