Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izlenmek için yayında. Dizinin 21. bölüm fragmanın Safiye'nin yıllar sonra evden dışarı çıkması dizinin izleyenlerini şaşırtacak. Naci'nin hastalığının Safiye için yıkım olacağını düşünen Han, Naci'yi öldürmekle tehdit ediyor. Peki, Masumlar Apartmanı 21. bölümde neler olacak? İşte Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT 1'de.

Masumlar Apartmanı 21. bölüm izle linki bu akşam araştırılmaya başlandı. Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun çekimleri Asmalımescit'te devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde başrolleri paylaşıyor. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümü sonrası yayınlanan 21. bölüm fragmanında yer alan sahneler izleyenlerin için adeta sürpriz oldu.

Masumlar Apartmanı 21. bölümde; Naci'nin yıllar sonra dönmesi Safiye'yi hayata bağladı. Bu akşam ki bölümde Safiye'nin yıllar sonra dışarıya çıkacak olması yeni bölüm fragmanının en çok merak edilen sahnelerinden oldu. Naci'nin hastalığını öğrenen ve Safiye için bir yıkım olacağını düşünen Han ise, Naci'yi öldürmekle tehdit ediyor.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci'yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye'nin planları başkadır. Safiye, İnci'ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci'den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle