Masumlar Apartmanı 27. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 27. bölüm full izlenmek için yayında. 23 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 27. bölüm tek parça halinde YouTube’de. Peki, Masumlar Apartmanı 27. son bölümde neler yaşandı?

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı 26. bölüm ile 23 Mart Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Her bölümünde aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Masumlar Apartmanı dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler YouTube platformu üzerinden izleyebilecekler.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Tren garından geriye dönen Safiye, eve geldiği zaman karşısında Bambaşka bir Gülben bulunca şaşkına döner. Yaşadıkları ile neye uğradığını şaşıran Gülben büyük bir yıkım içinde hiç umulmadık bir yönelme bunlarla başa çıkabilme yolunu bulur. Evde yaşayan herkes yeni Gülben’i büyük bir şaşkınlık içerisinde seyrederken Han ile İnci arasındaki gerilim de tüm hızıyla artmaya devam etmektedir.

Gülben’i yaşadıklarından sonra Han da Esra ile Esat’ı sorunlu olarak görürken tüm köprüleri yıkacak bir adım atmaya karar verir. Gamze’nin yaşadığı sorunlara çözüm arayan Neslihan da kendi başını belaya sokmuştur. Müdürün Han’ı araması sonrasında olaylar başak bir boyut kazanırken Neriman artık daha zor durumdadır. Han ve Ege de karşı karşıya gelir.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşadığı duygusal patlamalar ile herkesi kaygılandıran davranışlar sergileyen İnci’nin gözünde artık ne Han’ın ne Memduh’un ne de Ege’nin değeri kalmıştır. İnci’yi kendisine getirecek sürpriz bir isim vardır. Babasının ölümünün ardından kendinden suç bulan Ege’ye destek olan Neriman hiç beklenmedik hareketler sergilemiştir. Safiye de olup bitenlerin ardından kendisini temizliğe verirken yaşanan yeni bir kriz eski korkularını yeniden canlandırmıştır.

Esat ile buluşmanın etkisinden kurtulamayan Gülben yeni bir sürpriz hayallerin içerisinde kendisini bulmuştur. Han da bir an önce Naci’yi göndermek konusunda kararlılığını korurken yapacağı yeni hamle de başına dert açmıştır.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle