Masumlar Apartmanı 28. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 28. bölüm full izlenmek için yayında. 6 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 28. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 28. bölüm ile 6 Nisan Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ezgi Mola ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Han ile İnci arasındaki gerginlik sonrasında Gülben'in alacağı radikal karar ev halkını derinden sarsacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Ezgi Mola ile Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 28. bölüm ile TRT 1 ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Han’ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden bir türlü kurtulamayan İnci, Han’ın bu rahat tavırları sonrasında oldukça endişelidir. Gülben de öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu defa radikal bir karar almaktadır.

Alacağı bu karar sadece Gülben’i değil evdeki tüm dengeleri alt üst edecektir. Safiye de Gülben’i alacağı bu karardan döndürebilmek adına uğraşırken yanlarına İnci ile Han gelir. Neriman’ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin habercisidir.

Evde herkesin arasında soğuk rüzgarlar eserken Neriman’ın beklenmedik planını devreye sokması sonrasında sorunlar da beraberinde gelir.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle