Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 32. bölüm full izlenmek için yayında. 4 Mayıs 2021’de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 32. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 32. son bölümünde; Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağı konusunda kararsız kalırken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet sonrasında ise çileden çıkar.

4 Mayıs Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 32. yeni bölümü Youtube platformunda izleyenler ile buluştu.

Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar.

Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM İZLE

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle