Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.

This browser does not support the video element.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi. 

WANDA NARA'NIN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR

Haluk Yürekli, YouTube'da açtığı canlı yayında "Icardi ile Wanda Nara barıştı" dedi. Wanda Nara'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Bu gelişme sonrası sosyal medya kullanıcıları art arda paylaşımlarda bulundular.

İşte o yorumlardan bazıları:

- Ne güzel hayat!

- Son dakika sorun çıkmasın uçuşta?

- O zaman bu bize yarar.

- Prime Icardi geri dönüyor.

- Bıktık ya...

- Kabak tadı verdi artık! 

NE OLMUŞTU?

Mauro Icardi-Wanda Nara çifti boşanacakları yönündeki iddialarla magazin gündemini sallamıştı. Wanda Nara sosyal medya ve basında çok konuşulan iddialar sonrası şu açıklamayı yapmıştı:

"Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler."

İhanet iddialarını yalanlayan ünlü isim, günler sonra Icardi'nin tüm kredi kartlarını bloke ettirmesi nedeniyle şoke olmuştu.

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberini doğrulayıp şu açıklamayı yapmıştı:

"Burada yalan yok, tam tersi bunlar gerçekler. Bu bilginin nereden geldiğini bilmiyorum. Erkeklerin bunu çoğunlukla zorlayıcı bir tedbir olarak kullandığı doğru. 50 yıldır üzerinde çalıştığım davalarda erkeklerin yaptığı ilk şey kredi kartını kesmek ya da nafaka yükümlülüklerini yerine getirmemek oluyor. Küçük çocuklar"

Wanda Nara son olarak yaptığı paylaşımdaki alyans detayıyla gündeme gelmişti. Icardi fanı olan birçok sosyal medya kullanıcısı Wanda Nara'nın parmağındaki yüzüğün Icardi ile olan evlilik yüzü olduğunu öne sürmüştü. Wanda Nara'nın yüzüğünü geri takmasının ardından akıllara 'Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?' sorusu gelmişti.

Avukatının 'Mauro Icardi kredi kartlarını iptal etti' açıklamasıyla gündeme gelen Wanda Nara'nın hamlesi ise herkeste 'şok' etkisi yaratmıştı.

Arjantin'de okula başlayacak olan kızlarının okul malzemelerinin olduğu bir fotoğraf paylaşan Nara'ya dair Arjantin basınında flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'e ödetti ve bu paylaşımı da Mauro Icardi'yi provoke etmek için yaptı.

Ancak tüm bu çalkantılı sürecin ardından Arjantin basını Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın barıştığını öne sürmüştü. İkilinin birlikte çekilen fotoğrafları olay olmuştu.

Buenos Aires'teki dairelerinden birinden yapılan paylaşım olay olurken ikilinin Arjantin'deki ünlü bir alışveriş merkezinde birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaşılmıştı.

Sonrasında ise Wanda Nara, Icardi ile Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'in pozunu paylaşmıştı.

Wanda Nara sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma şu notu düşmüştü:

"Bugün iki bombacıyla öğle yemeği yiyorum"

Wanda Nara katıldığı bir programda ise  Mauro Icardi ile olan ilişkisini inişli-çıkışlı olarak değerlendirmiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

"Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur"

Bu açıklama üzerinden çok geçmeden Icardi ile Wanda Nara, Buenos Aires'te bir akşam yemeği çıkışı sonrası objektiflere yakalamıştı.

Basın mensuplarının 'Barıştınız mı?' sorusu üzerine sessiz kalan Wanda Nara işaret parmağıyla yaptığı hareketle reddetse de ikilinin samimi görüntüleri dedikoduları da beraberinde getirmişti.

Icardi sorular karşısında sessizliğini korumuştu. Sadece gülümseyen 31 yaşındaki futbolcu; kariyeri ve Arjantin'e dönme ihtimali olup olmadığına dair soruları ise yanıtsız bırakmıştı.

İlişkilerinin formunu nasıl etkileyeceği merak edilen Icardi, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş evinin fotoğrafını, "Günaydın" yazarak ve Türk bayrağı emojisiyle paylaşmıştı. 

Ünlü çift son olarak Arjantin basınına sızdırılan ses kayıtları nedeniyle çok konuşulmuştu.

Wanda Nara'ya ait olduğu öne sürülen bazı ses kayıtları Arjantin basınında yer almıştı.  Bu kayıtlarda Nara, "Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Artık buna dayanamıyorum" şeklinde ifadelerde bulunduğu aktarılmıştı.

Adana Demirspor taraftarları sokaklara döküldü: Murat Sancak'a tepki! Hakan Çalhanoğlu frikikten attı, Nuri Şahin farka koştu! Kayserispor ve Beşiktaş taraftarları birbirine girdi Basketbol Gelişim Merkezi’nde ilk basket, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan! Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti! Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan, canlı yayını terk etti!