Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! Alanyaspor maçı sonrası stattan ayrılıp Arjantin'e uçmuştu: İşte özel uçağın arkasında yatan gerçek

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 1-0 yendiği maç sonrası kutlamalara katılmadan direkt olarak üzerini değiştirip stattan ayrılan Mauro Icardi, özel uçakla Arjantin'e ailesinin yanına gitmişti. Son 1 ay içinde üçüncü kez ülkeden ayrılan Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

İŞTE MAURO ICARDI'NİN SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, bu sezon beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı. Alanyaspor ile oynanan ve 1-0 kazanılan maç sonrası takım arkadaşları tribünlerle kutlama yaparken üzerini değiştirip stattan ayrılan Icardi'nin, özel uçakla Arjantin'e gitmesi sosyal medyada olay yaratmıştı. Yıldız oyuncunun sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Meteoroloji 3 kent için uyardı! İşte yurt genelinde hava durumu Ece Seçkin'den incel kültürü ve benzer safsatalara dikkat uyarısı! Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!"