Melike gerçeklere yaklaşıyor! Yalan dizisinde Duru gerçeği öğreniyor mu?

DİZİ KARAKTERLERİ KİM?

Duru Aksoy (Eylül Tümbaş): Zengin bir ailenin kızı olan Duru, güzel, zeki ve iyi kalpli bir kızdır. Emre'ye aşık olduktan sonra hayatı tamamen değişir.
Emre Karaca (Aslıhan Gürner): Fakir bir ailenin oğlu olan Emre, çalışkan, dürüst ve gururlu bir genç adamdır. Duru'ya aşık olduktan sonra, ona layık olmak için elinden geleni yapacaktır.
Kadir Karaca (Feyyaz Duman): Emre'nin babası olan Kadir, dürüst ve çalışkan bir adamdır. Ailesini geçindirmek için çok çalışmaktadır.
Hülya Yıldız (Yeşim Ceren Bozoğlu): Duru'nun annesi olan Hülya, statüye önem veren ve hırslı bir kadındır. Duru'nun Emre ile olan ilişkisini onaylamaz.
Cengiz Yıldız (Emir Benderlioğlu): Duru'nun babası olan Cengiz, zengin ve güçlü bir iş adamıdır. Ailesini korumak için her şeyi yapmaya hazırdır.
Berrin Aksoy (Özge Borak): Duru'nun teyzesi olan Berrin, iyi kalpli ve anlayışlı bir kadındır. Duru ve Emre'nin ilişkisini destekler.
Kerim Kalelİ (Atakan Hoşgören): Duru'nun eski sevgilisi olan Kerim, zengin ve kibirli bir adamdır. Duru'yu hala sevmektedir ve onu geri kazanmaya çalışacaktır.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Almanya uzatmalarda yıkıldı, İspanya yarı finale çıktı! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Türk asıllı lider Mesud Pezeşkiyan oldu